Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures?
Kijk snel verder en solliciteer direct!

Weekend begeleiders gezocht!

Wat is er nu mooier dan werken in het weekend?

  • Weekend werk betekent meer verdienen door ORT (onregelmatigheidstoeslag) van 38% tot wel 60%, bovenop je bruto salaris!
  • In het weekend werk je door langere diensten meer uur
  • Slapend verdienen tijdens slaapdiensten betekent overdag vrije tijd overhouden
  • Ideaal moment om als student te werken naast je pedagogische studie

In het weekend zijn er 24 uur per dag cliënten aanwezig. Als begeleider kun je in het weekend zowel overdag als tijdens slaapdiensten werken.

Dagdienst

Op zaterdag en zondag bieden wij begeleiding overdag aan vanuit onze locaties. De cliënten die bij ons logeren, worden vanzelfsprekend ook overdag begeleid. Een dagdienst begint in de ochtend en duurt ongeveer 8 uur en eindigt eind van de dag.

Werken in het weekend is extra aantrekkelijk door de ORT tot wel 60% bovenop je brutosalaris. Ideaal om dus wat extra bij te verdienen.

Slaapdienst

Ieder weekend logeren er jeugdige cliënten op onze locaties. Op iedere locatie logeren er ongeveer 3-5 cliënten per nacht. Je dienst begint in de avond en eindigt in de ochtend. Gedurende de nacht slaap je op een van onze logeerlocaties. In principe slaap je gewoon en ben je op afroep beschikbaar indien nodig voor logees. Slapend verdienen.

Door een slaapdienst aansluitend op je avonddienst te werken, maak je in één klap veel uren. Daarnaast houd je de rest van het weekend lekker veel tijd over voor leuke dingen.

Is je interesse gewekt en sta jij ook te popelen om snel aan de slag te gaan in het weekend?
Bekijk dan snel de vacature.

Ondersteunend begeleider

Parttime

Leren doe je niet alleen in de schoolbanken. Pedagogische studenten kunnen bij ons tijdens hun studie al kennismaken met de praktijk.

De functie “ondersteunend begeleider” is een opstap voor het werken als begeleider. Deze functie is bedoeld om studenten die uitzicht hebben op een diploma alvast ervaring op te laten doen, zodat ze na het behalen van hun diploma direct bij ons aan de slag kunnen als begeleider of misschien wel persoonlijk begeleider.

Begeleider

Parttime

Je biedt intensieve begeleiding op maat aan een brede doelgroep van kinderen, jeugdige en volwassen cliënten in de regio. Je begeleidt de cliënt individueel, in duo’s of in kleine groepjes waardoor je alles uit het begeleidingsmoment kan halen en actief aan doelen kan werken. Het werken aan doelen doe je door passende activiteiten aan te bieden. Je gaat daarbij uit van hun mogelijkheden en niet van hun beperkingen. Door onze begeleiding zijn de cliënten in staat om langer thuis te wonen, voelen ze zich nuttig en nemen ze deel aan de maatschappij.

Persoonlijk begeleider

Parttime

Naast je taken als begeleider, heb je als persoonlijk begeleider nog een aantal extra verantwoordelijkheden. Hierdoor kun jij nog meer het verschil maken voor de cliënten in jouw caseload. Als persoonlijk begeleider ben je op zorginhoudelijk gebied eerste aanspreekpunt voor de cliënt en verwanten.

Je betrekt actief de thuissituatie van de cliënt en adviseert ouders/verzorgers bij het loslaten van of bieden van de juiste zorg voor hun kinderen. Daarbij zet je ouders/verzorgers zoveel mogelijk in hun eigen kracht.

Open sollicitatie

Parttime

Staat net die ene functie er niet bij, maar denk jij wel uit het juiste hout gesneden te zijn? Laat het ons weten! We zullen jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. Misschien wordt jij wel uitgenodigd voor een kennismaking en wie weet ben jij straks onderdeel van ons enthousiaste team.

Beschrijf goed waarom jij denkt een match te hebben met onze organisatie en welke talenten jij in je mars hebt.

“De zorg zit in je of het zit niet in je.”

Ian Dieleman

Persoonlijk begeleider