Over Lies

Wie we zijn

“Zorg zonder beperkingen”

Dat is wat we bieden. We denken niet in hokjes, maar in oplossingen. We zijn flexibel. Een zorgaanbieder van nu. Lies biedt intensieve begeleiding aan jeugd en volwassenen met een beperking. Dagelijks doen we ons uiterste best om onze cliënten gelukkig te maken. Dat is waar we voor staan.

Dat doen we door hen naar het volgende niveau te tillen. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde; ontwikkeling door de laagdrempelige inzet van een toegewijd team professionals.

Onze cliënten wonen allemaal nog thuis. Mede door de door ons bereikte ontwikkeling kunnen zij langer thuis blijven wonen.

We bieden deze zorg aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, ASS of gedragsproblematiek.

Lies is een zorgorganisatie gespecialiseerd in het bieden van begeleiding en logeren.

Onze Visie

Wij begeleiden mensen met een beperking opdat ook zij alles uit het leven kunnen halen wat er in zit. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het feit dat wij het verschil maken in onze persoonlijke aanpak en individuele benadering. Wij belonen het vertrouwen van onze cliënten door waar te maken wat we zeggen. Bij ons staat dan ook altijd echt het belang van de cliënt voorop. Wij denken niet voor mensen. Wij denken met ze mee. Samen werken we aan de realisering van een mooier en completer leven.

Onze missie & ambitie

Lies is een organisatie waar we trots op kunnen zijn. Een organisatie die maatschappelijk relevant is. We maken het verschil in onze samenleving. Wij bestaan nu en in de toekomst, omdat wij zorg leveren waar daadwerkelijk behoefte aan is. Zorg zonder beperkingen. Gelukkige cliënten door doeltreffende leuke begeleiding; daar gaat ons hart sneller van kloppen.