Over Lies

Solliciteren doe je zo

We zijn altijd op zoek naar betrokken professionals met een groot zorghart. Sluit je bij ons aan en werk mee aan een mooie toekomst van onze cliënten. Benieuwd naar wat je kunt verwachten en welke stappen je doorloopt wanneer je bij Lies solliciteert? Solliciteren bij Lies doe je zo.

Stap 1

Solliciteren

Solliciteren is super simpel. Klik op de knop “solliciteer direct” en vul jouw gegevens in. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging.

Stap 2

Voorselectie

We bekijken jouw sollicitatie met grote interesse. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en naar welke talenten en ambities jij meebrengt. Wanneer jouw motivatiebrief en cv aansluiten bij de functie waarop je solliciteert, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Als we besluiten om je niet uit te nodigen, ontvang je ook een bericht van ons. Zo weet je waar je aan toe bent. We doen ons best om altijd binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Stap 3 Kennismaken

Het sollicitatiegesprek

Persoonlijk kennismaken doen we tijdens het sollicitatiegesprek. Je voert dit gesprek altijd met twee collega’s. Zij kunnen je alles vertellen over de functie waarop jij solliciteert. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw ambities, werkervaring en persoonlijke interesses. Na het gesprek ontvang je zo snel mogelijk feedback van ons. Mocht je niet worden geselecteerd voor een vervolg, dan nemen we telefonisch contact met je op om dit nader toe te lichten.

Stap 4

Meelopen

Het beste beeld van het werk krijg je toch in de praktijk. In overleg plannen we een dagdeel in waarin je mee kunt lopen. Zo maak je op de werkvloer kennis met jouw toekomstige collega’s en de cliënten. Natuurlijk krijgen wij dan ook een goede indruk van jou. Zodra er een wederzijdse klik is, maken we een afspraak voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Stap 5

Arbeidsvoorwaardengesprek

Tijdens dit gesprek komen jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden ter sprake. Wij volgen daarbij de CAO Gehandicaptenzorg. Zie meer info: Arbeidsvoorwaarden

Er vindt afstemming plaats over het aantal contracturen, de te werken dagen en tijden en de aard van het dienstverband. Vervolgens ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst waarin de gemaakte afspraken zijn opgenomen.

Stap 6

VOG en referenties

Nog een paar laatste formaliteiten voordat je echt aan de slag kunt.
Standaard dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze vragen we altijd digitaal aan zodat jij deze snel per post ontvangt. De kosten vergoeden wij. Mogelijk checken we de door jouw opgegeven referenties bij voorgaande werkgevers.

Stap 7

Welkom aan boord!

Je bent nu onderdeel van ons team. Je nieuwe collega’s zullen je met open armen ontvangen waarna je snel zult starten met een gedegen inwerktraject.

Ons inwerktraject

We willen graag dat jij je snel thuis voelt. Zodra je bij ons aan de slag gaat, doorloop je een uitgebreid inwerktraject. Dit op maat gemaakte programma neemt de eerste 2 weken in beslag.

Tijdens dit intensieve inwerktraject maak je kennis met de belangrijkste facetten en processen binnen Lies. Je krijgt voor je eerste werkdag al toegang tot volop informatie zodat jij goed beslagen ten ijs komt.

De eerste week loop je mee met collega’s en leer je veel over de organisatie en onze manier van werken. Je maakt nader kennis met het team en natuurlijk onze cliënten. Ook zij zullen reuze benieuwd zijn naar jou.

In de tweede week staan je collega’s voor jou klaar om je specifieker in te werken op alle werkzaamheden zodat jij daarna goed voorbereid zelfstandig aan de slag kunt.

Interesse?

“Ik geloof er in dat je in je werk altijd kunt blijven groeien”

Joy Hofman

Begeleider