Over Lies

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je leuk werk met veel uitdaging. Je krijgt de ruimte om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Daarbij bieden we je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden inclusief aantrekkelijke extra’s volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Individuele aandacht en een fijne werksfeer

We houden van een informele cultuur en persoonlijk contact. Niet alleen onze cliënten krijgen veel individuele aandacht. Dat verdien jij ook. We investeren veel tijd en energie in regelmatige individuele gesprekken en coaching waarbij we aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeldoelen.

Een goed salaris met aantrekkelijke regelingen

Naast een leuke baan bieden we je een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg op basis van jouw kennis en ervaring. Aangevuld met onregelmatigheidstoeslag tot wel 60% over je bruto basissalaris wanneer je op zon- en feestdagen werkt.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag zodat jij fijn die welverdiende vakantie kunt boeken. Daarnaast krijg je na afloop van ieder jaar een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Dat is nog eens mooi het jaar afsluiten!

Voor veel young professionals nog een ver van hun bed show. Een goed inkomen wil je later echter ook. Jouw pensioen wordt door ons geregeld via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Je ontvangt 8 cent per kilometer reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer met een maximum van 30 kilometer. Voor dienstreizen bedraagt de reiskostenvergoeding 29 cent per kilometer.

Rust en ontspanning

Hard inspannen betekent ook hard ontspannen. Dat doe je niet alleen tijdens onze leuke gezamenlijk teamuitjes. Uiteraard ontvang je ook vakantie-uren. Dat gebeurt naar rato. Op basis van van een fulltime dienstverband ontvang je144 vakantie-uren aangevuld met 57 balansverlof uren. Deze extra uren kun je inzetten om jouw duurzame inzetbaarheid te vergroten door je werk/privé-balans te verbeteren of door een interessante training te volgen.

Flexibiliteit door jaarurensystematiek

Bij Lies werken we met jaarurensystematiek. In de arbeidsovereenkomst wordt uitgegaan van het aantal te werken uren op jaarbasis (1878 uur op basis van een fulltime dienstverband). Aan de hand van je contractuele uren ontvang je een vast bruto maandsalaris.

Het gebruik van jaarurensystematiek zorgt er voor dat we op een flexibele wijze om kunnen gaan met onze bedrijfsvoering en personeelsinzet. Het geeft ruimte om in te spelen op jouw individuele wensen en mogelijkheden. Zo wordt het mogelijk gemaakt om in bepaalde periodes van het jaar meer uren te werken dan in andere periodes. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om een regelmatig werkpatroon te volgen.

Interesse?

“Tijdens mijn stage zag ik al snel waar ik naar toe wilde met mijn baan.”

Lise van Marwijk

Begeleider