Over Lies

Loopbaan opties

“Ben jij ook benieuwd hoe je bij ons het beste uit jezelf kunt halen?”

In welke loopbaanfase zit jij?
Ben jij die doorgewinterde zorgprofessional met jaren ervaring?
En wil je jezelf verder ontwikkelen?

Of ben jij een vers afgestudeerde young professional? Misschien ben je wel op zoek naar een uitdagend leer-werk traject? Of ben je op zoek naar een interessante stage?

Professionele ontwikkeling met een goed gevoel

Werken bij Lies doe je met passie. Je zet je met hart en ziel in voor onze doelgroep. Zodat ook zij gelukkig zijn. Ondertussen ontwikkel je jezelf als professional. Wij breiden graag ons team uit met jouw talent en kwaliteiten.

Ruimte om te groeien

We willen niet alleen gelukkige cliënten. We willen ook dat jij dat bent. Of je nou je vaardigheden wilt verbeteren of je vakkennis wilt verbreden. Wij bieden je alle ruimte om te ontdekken waar jij blij van wordt. Groei door meer verantwoordelijkheden op je te nemen binnen jouw eigen functie of focus op een nieuw niveau en maak gebruik van onze doorgroei opties. Wat je ook nastreeft, wij helpen je.

Je bent nooit uitgeleerd

Bij Lies willen we ons continu verbeteren. We dagen jou uit om hetzelfde te doen. Dit doen we door trainingen en opleidingen aan te bieden. Dat gebeurt bij ons op de werkvloer, in een teamtraining of bij een extern scholingsinstituut.
Zo bieden we jou de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je happy bent en voldoening uit je werk haalt. Wanneer jij het naar je zin hebt, ben je namelijk ook beter in staat onze cliënten gelukkiger te maken.

Stage lopen bij Lies

Studenten aan pedagogische opleidingen MBO/HBO opgelet. Ben jij op zoek naar een interessante en dynamische stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Lies draai je als stagiair begeleider volledig mee met het team. Hierdoor ervaar je wat je vak betekent in de praktijk. Je wordt hierbij begeleid door leuke collega’s en een ervaren praktijkbegeleider. Is er een klik en heb jij uitzicht op een diploma, dan bieden we jou perspectief op een baan.

Leren en werken

Volg jij een pedagogische deeltijdopleiding (MBO/HBO), dan zijn er soms BBL werkplekken beschikbaar. Je werkt dan terwijl je een deeltijdopleiding volgt. Ideaal voor de praktijkgerichte student. Leren doe je natuurlijk het beste in de praktijk. In die gevallen spreken we van een leer- arbeidsovereenkomst. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Werken naast je studie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Speciaal voor HBO en WO studenten is er de mogelijkheid om bij Lies al gerichte ervaring op te doen in jouw toekomstige werkveld. Dat is leren in de praktijk. Dit doe je naast je studie op de momenten dat het jou uitkomt.

“Met (kleine) stappen zien groeien!”

Jetske Meintema

Persoonlijk begeleider