Over Lies

Waarom werken bij Lies?

Een informele open cultuur. Geen stroperigheid, maar korte lijnen en persoonlijk contact. Hierdoor zijn we slagvaardig en kunnen we doorpakken. In het belang van onze cliënten.

Lies is jong en ondernemend! We zijn een kleinschalige organisatie voortdurend in ontwikkeling. We geloven in persoonlijke en intensieve zorg. Zo maken we het verschil. We doen dit als team, maar hebben ook oog voor jou als individu. Lees snel verder en ontdek waar wij voor staan.

Onze kernwaarden

  • We gaan respectvol met elkaar om. Je behandelt iemand op een wijze zoals jezelf ook graag behandeld wilt worden.
  • We houden van open en duidelijke communicatie.
  • Snel actie; we houden niet van afwachten, we pakken graag door.
  • We gaan uit van mogelijkheden en denken in oplossingen. Het glas is altijd halfvol.

Een team met een missie

Cultuur wordt gemaakt door mensen, door collega’s, het team, door jou. We verwachten dat je kleinschaligheid en persoonlijke zorg weet te waarderen. Bij Lies is er gelukkig nog echt ruimte om veel aandacht aan cliënten te schenken. Alle andere processen zijn hier ondersteunend aan. Op die manier behalen we gezamenlijk onze doelen. Als team zetten we onze schouders eronder.

We werken graag samen

We bieden graag goede begeleiding. We betrekken daar zoveel mogelijk het netwerk van de cliënt bij. Dat vraagt om samenwerking. Tussen jou en je collega’s, maar ook tussen Lies als organisatie en alle andere partijen binnen de zorgketen. En ook dat doen we op een persoonlijke manier. Samen- in plaats van langs elkaar werken.

Wat betekent dit voor jou?

Als organisatie blijven we graag flexibel. Zorg is immers continu in ontwikkeling. Cliënten veranderen, hulpvragen veranderen en doelen veranderen. Kortom je komt in een dynamische omgeving te werken. Dat vraagt toewijding van jou als medewerker. Je bent in staat om makkelijk om te gaan met deze veranderingen. Daarbij verlies je geen moment het uiteindelijke doel uit het oog; het gelukkiger maken van onze cliënten door hen naar het volgende niveau te tillen! We stimuleren je daarbij om creatief te zijn.

Persoonlijk contact

We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Diverse factoren spelen daarbij een rol. Heldere communicatie naar elkaar helpt in ieder geval. Bij Lies faciliteren we dit door onze laagdrempelige informele organisatiestructuur samen met het voeren van regelmatig team- en individueel overleg. Op die manier proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van elkaar.

Jezelf ontwikkelen

Bij Lies willen we ons continu verbeteren. Dit doen we door jou trainingen en doorgroei opties aan te bieden. Zo bieden we jou de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je happy bent en voldoening uit je werk haalt. Wanneer jij het naar je zin hebt, ben je namelijk ook beter in staat onze cliënten gelukkiger te maken.

Klik snel verder en lees hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

Tijd voor de cliënt

Bij Lies krijg je nog écht de ruimte en tijd om veel aandacht aan onze cliënten te geven. We bieden namelijk intensieve begeleiding. Alle andere processen zijn hier ondersteunend aan. Op die manier behalen we gezamenlijk onze doelen.

Afwisselend leuk werk

In een dynamische werkomgeving lever je verschillende soorten zorg; van ambulante begeleiding en begeleiding tijdens activiteiten tot logeren en dat aan een doelgroep van diverse leeftijden met uiteenlopende problematiek. Kortom; Never a dull moment!

Individuele aandacht

Niet alleen onze cliënten krijgen veel individuele aandacht. Dat verdien jij ook. We investeren veel tijd en energie in regelmatige individuele gesprekken en coaching waarbij we aandacht besteden aan jouw persoonlijke doelen.

De gezelligste teamuitjes

Hard inspannen betekent ook hard ontspannen. Dat doen we fijn met hele team, het liefste natuurlijk meerdere keren per jaar.

Informele open cultuur

We zijn een organisatie met groeiambities en een informele cultuur. Geen stroperigheid, maar korte lijnen en persoonlijk contact. Hierdoor zijn we slagvaardig en kunnen we doorpakken. In het belang van onze cliënten.

Jezelf ontwikkelen

Bij Lies willen we ons continu verbeteren. Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je happy bent en voldoening uit je werk haalt. Wanneer jij het naar je zin hebt, ben je namelijk ook beter in staat onze cliënten gelukkiger te maken.

Ruim 15 jaar ervaring

Natuurlijk zijn we nog steeds jong en fris, maar ondertussen hebben we wel al ruim 15 jaar ervaring en talloze cliënten een stap verder gebracht. Daar zijn we stiekem toch wel een beetje trots op.

“Naast het hechte team bij Lies, is ook de begeleiding van het team door de teamleider en coach super fijn.”

Joy Hofman

Begeleider